YES! Het is Lekker op kamp-tijd!

Van 6 februari tot en met 31 mei 2017 mogen jullie weer massaal flapjes sparen voor gratis Joyvalle, Appelsientje en keiveel andere topprijzen. Ben je actief in een jeugdbeweging of een vereniging voor en door jongeren zoals een voetbalclub, turnvereniging of speelpleinwerking? Registreer je dan nu of log in. Ben je niet zeker of jouw organisatie mag deelnemen? Hier vind je meer info!

Zit je zelf niet bij een jeugdvereniging maar wil je er wel eentje steunen? Kijk dan hier eens.

 

Flapjes opsturen?

gele_flapjes

Voor 10 gele flapjes krijg je 1 liter gratis Joyvalle of Appelsientje. Heb je alle flapjes verzameld? Stuur ze dan ten laatste op 31 mei voor middernacht naar Lekker op kamp. De juiste informatie vind je op de Flappen Sparen-pagina.

 

 

 

 

Flapjes insturen? Dat doe je zo!

 

Naar het deelnameformulier

DE FLAPPENVEILING

Wat was dat?!? In een sneltempo zoefden die 11 Flappenveilingen voorbij. Het was spannend, het was dikke fun en er waren straffe winnaars. Zij genieten straks van een extra aangenaam kamp met hun coole prijs.

Meer weten

De Flapmap

De Flapmap geeft een overzicht van alle deelnemende organisaties die je kunt steunen met gele flapjes.

Staat de jouwe er nog niet bij? Registreer je dan snel en laat iedereen weten dat ze jouw vereniging een grote dienst bewijzen met gele flapjes!

 

Naar de kaart

 

 

Heb je vragen? info@lekkeropkamp.be heeft de antwoorden! Info & reglement? Hierzo. En download ook hier de gebruiksvoorwaarden. Dit is een commerciĆ«le actie, er is geen link tussen Joyvalle, Appelsientje en de deelnemende verenigingen.